Welkom

Welkom op deze blog. Hier lees je alles over mooie, luxe, creatieve interieurs en materialen.

donderdag 3 februari 2011

Puur natuur



In mijn ontwerpen maak ik graag gebruik van natuurlijke materialen. De sfeer en warmte van deze materialen zijn uniek. Hout, linnen, leer, graniet en marmer geven een luxe en tegelijkertijd pure uitstraling aan een interieur.

Ook voor de raamdecoratie is er keuze in natuurlijke materialen. Het merk Nature Deco, dat in Nederland op de markt wordt gebracht door importeur Indivipro, maakt producten van o.a. hout, één van de oudste en puurste materialen sinds mensenheugenis.
Het hout wordt vakkundig verwerkt in gevlochten panelen en lamellen voor blinds.
De bovenrail die Nature Deco voor deze materialen ontwikkeld is zelfs zo uniek dat er wereldwijd patent op is aangevraagd.

Naast hout verwerken ze ook andere speciale materialen in de raamdecoratie, bijvoorbeeld
bamboe, papier maar ook jute en leer. De combinatie van het design, de gepatenteerde bovenrail en de hierboven genoemde materialen resulteert in een mix van Aziatisch chic en Europese elegantie.

Schuifpanelen van natuurlijke materialen passen perfect voor grote schuifpuien. Door gebruik van lichtdoorlatende materialen ontstaat er een prachtige lichtval en doorkijk in de tuin, terwijl het zonlicht gefilterd wordt.
Met houten of leren lamellen kun je het daglicht binnenhalen, maar scherm je het zicht naar binnen af en voorkom je inkijk. Erg robuust en stoer zijn de houten lamellen van 50, 65 of zelfs 89mm breedte.
Deze zijn in diverse houtkleuren leverbaar, kunnen naar wens ook gespoten worden in elke gewenste kleur en zelfs hooglans lak is een optie.

Met deze mooie natuurlijke raamdecoratie maak je het interieur echt af.
Blog-Ron Stappenbelt