Welkom

Welkom op deze blog. Hier lees je alles over mooie, luxe, creatieve interieurs en materialen.

donderdag 5 juli 2012

Word je eigen interieurontwerper.


Als je het leuk vindt met je interieur bezig te zijn en wilt leren hoe je nou die kamer het beste indeelt of welke kleur je op welke wand moet schilderen, dan is een interieur workshop een aanrader. Je leert er op een leuke manier van een professional de kneepjes van het vak. Je krijgt advies en tips die je vervolgens kunt toepassen in je eigen woning. De workshop bevat alle facetten die je helpen bij het maken van jouw droominterieur. Van het maken van een schaaltekening tot het stylen van een ruimte. Volg je een complete workshop dan heb je de basis tools om een goed plan te maken voor de gehele woning.
Ook leer je op een leuke manier je eigen stijl kennen en te bepalen. Dit maakt het makkelijker als je gaat shoppen voor woondecoraties of meubelen. Je zult niet de eerste zijn die leuke spulletjes aanschaft en er vervolgens thuis achterkomt dat het toch wel een rommeltje aan het worden is.

Goede verlichting toepassen in een ruimte vinden veel mensen lastig. Je krijgt het niet sfeervol of mist verlichting en weet niet hoe de lampen op de juiste manier in te passen. Een lichtplan maakt het een stuk eenvoudiger en je gaat het zelf leren te maken. En het leuke is dat je het samen met anderen doet. Bijvoorbeeld vriendinnen, moeder, dochter, etc.. Kortom: een workshop interieur....DOEN!

Klik hier: Geef je nu op voor een workshop.      
10% korting bij inschrijving vóór 1 augustus!